4 Ocak 2016 Pazartesi

YENİ YIL PARTİSİ VE YILIN İLK GÜNLERİ

Herkese merhaba
Yeni yılın umut, sevgi ve en önemlisi barış getirmesini diliyorum.

Biz bu yıla çok güzel girdik umarım siz de en az o kadar kadar güzel bir başlangıç yapmışsınızdır.
Çocukluk arkadaşım eşiyle birlikte, aylar öncesinden yaptığım baskılar neticesinde yeni yıla bizde girmeye karar verdi ve karlı bir günde üstelik İstanbul'un keşmekeş trafiğinden sıyrılıp Ankara'ya geldi :) Hoşgeldi!

Bütün gece İstanbul'daki arkadaşlarımızın dostlarımızın karlar altında yeni yıla girdikleri fotoğraflara bakıp imrendik ve bekledik ama yok kar yağmadı bir türlü!!!! Olsun kar yağmasa da bizim için uzun zamandır görmediğimiz dostlarımızın muhabbeti, İrem kızın şirinlikleri sabaha kadar süren kutlamamız yeterdi.
Yeni yılda "Noel Abla" olan fındık kızım anneannesinin hediyesi mikrofonuyla bütün gece şarkı söyledi bize...Ne kadar masum ne kadar içten bir heyecanı vardı. Yeni yıl pastamızı keserken pasta kesmeyi doğum günleriyle özdeşleştiren kuzum "Yeni yıl doğumgünü anne" diye heyecanla üfledi mumları...




Biz yeni yıla yeni umutlarla girdik...Sağlık, huzur, yeni heyecanlar, gidilecek yeni yollar beklesin istedik bizi...Olmayanlara aş, iş, ülkemize ve dünyaya huzur ve barış diledik...Bir de çok para istedik ama o olmadı. Aldığımız dört Milli Piyango biletine amorti bile çıkmadı. Anlaşılan bize bu yıl da emeksiz yemek yok:)

Yeni yılın ertesi günü Anıtkabir'in yolunu tuttuk. O kadar soğuktu ki bir kez daha kar yağmış olmasını istedik. Sanırım Anıtkabir'e giderken -6 dereceyi gördük. Biz yine bir miktar alışmışız buraların soğuğuna, arkadaşım termal içliklerini giydi..Sanırım gezmelerimizin en yorucu kısmı kat kat giyinmek ve eve gelince onları çıkarmaya uğraşmaktı:)

Ertesi gün Eymir Gölü'nde tura çıktık. Sıcaklık -10 dereceyi gösteriyordu...Baktık ki göl buz tutmuş. Birazcık korkarak da olsa buz üstünde poz verdik. Hatta İrem uzunca bir buz pateni dansı yaptı kendince, dönmeye zor ikna oldu.


Dostlar gderken, kimbilir bir daha ne zaman böyle bir araya gelebiliriz diye düşündüm...Bizim elimizde aslında zaman yaratmak...Birazcık fedakarlık veee işte o kadar:)

Yeni yılınızın yeniliklerle dolu olması dileğiyle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder