3 Mayıs 2013 Cuma

ilk tatil


irem kiz 5 aylikken toplar minik valizini,Çanakkale'ye yola koyulur dedeyle babaanneyi gormeye...hikaye de boylece baslar...

Bütün   bildiklerinizi unutun derim şayet yanınızda küçük bir bebekle tatile cikiyorsaniz . Hiç tahmin etmeyeceginiz aliskanliklarla eve donmeniz mümkün:)
10 gunluk iznimizde once köye gittik,büyük dedeyle büyük babaanne minik kizimizi  ilk kez göreceklerdi. Oradan da dedeyle babaanneyi alıp Uludağ'a kayak yapmaya gidecektik. Malum anne baba olunca sosyal aktivitelerden bir süre mahrum kaliyorsunuz.
Köyde hersey sütliman olsa da Uludağ'da biraz zorlandik. Kızım annesinin kaymaya gideceğini anladi herhalde her sabah kahvaltidan sonra mizildanirken biraktik onu odada :((Tabi cimcime bunun faturasını kesti bize. Nasil mı? Uyumayinca dedeyle babaanne onu battaniyede sallamışlar alt tarafi 4 gun kaldık otelde ama 3 günde alışkanlık gelistiriyor bebekler aklınızda olsun:) Eve gelince ilk isimiz bu sorunu çözmek oldu biraz agladik sizlandik ama tekrar eskiye döndük. Benim tavsiyem istenmeyen bir davranışı hic vakit kaybetmeden duzeltmek. Sonuçta bebekler birsey bilmiyor onlara herseyi bizler öğretiyoruz.

Nisan ayında kayak yapmak da bizim şansımız oldu. Askeri tesiste kaldık kamp döneminin son haftasıydı. Benim pek umudum yoktu kar yağacağına dair daha çok değişiklik olsun diye gidiyordum.Ama eşimin sonsuz inancı ve 1 ay öncesinden her gün düzenli olarak meteorolojinin internet sitesini takibi bizi mutlu sona ulaştırdı diyeyim:) Kayak yapmak gerçekten çok zevkli...Profesyonel değiliz elbette ama 1500 kişilik tesiste son kalanlar biz olunca koca pist bize kaldı ve acemiliğimizi attık üzerimizden...Geröekten güzel bir tatildi. İşini gücünü bırakıp bizimle gelen ve İrem'le ilgilenen dede ve babaanneye de ayrıca teşekkürler.

İrem'i hava soğuk diye dışarı çıkarmadık ne de olsa 5 aylık daha kardan anlamaz hasta olmasın dedik.Bir tek kampın son günü dönerken bu resmimiz var:)))


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder